Heuts OG logo

REEDS VERHUURD

Nieuwbouw bedrijfshal / Warehouse met kantoor op zichtlocatie nabij diverse snelwegen op bedrijventerrein De Koumen

Omschrijving

Een nieuw te bouwen bedrijfshal / warehouse met kantoor gelegen op het bedrijventerrein De Koumen  in Hoensbroek (gemeente Heerlen) geschikt voor logistieke doeleinden. De bedrijfshal wordt in overleg  met de toekomstige huurder gerealiseerd. Het betreft een bedrijfshal / warehouse van 4.000 m² VVO,  waarvan ca. 200 m² kantoor. De hoogte van de bedrijfshal bedraagt maximaal 15 m¹, voorzien van  loading docks, parkeerfaciliteit voor personen- / vrachtwagens en voldoende manoeuvreerruimte.

Locatie

De bedrijfshal / het warehouse wordt gesitueerd op hoek- en zichtlocatie van de Wijngaardsweg / Terhoevenderweg op industrie- / bedrijventerreinen De Koumen in Heerlen-Noord. De directe omgeving bestaat uit verschillende ondernemingen, variërend van productie tot logistiek.

Bereikbaarheid

De locatie is zeer goed bereikbaar. De autoweg N-281 (Ringweg Parkstad) is binnen 1 minuut bereikbaar via doorgaande wegen. Deze autoweg staat in directe verbinding met snelwegen richting Aken (Duitsland via A76 – 12 minuten tot grensovergang), Maastricht (Nederland – A79), Antwerpen (België – A76 – 14 minuten tot grensovergang) en Eindhoven (richting A2). Busverbindingen stoppen in de directe nabijheid, het NS-station van Hoensbroek is op loopafstand gesitueerd, zodat ook de bereikbaarheid middels het openbaar vervoer ruim voldoende genoemd mag worden.

Ontwerp en indeling

Kantoorruimte
De kantoren van de bedrijfshal / het warehouse is ca. 200 m² VVO, die overwegend gesitueerd zal zijn op verdieping. Wat betreft de afwerking wordt gedacht aan systeemplafonds v.v. LED verlichtingsarmaturen, airconditioning, kitchenette, toiletfaciliteit en een alarminstallatie. Omvang, indeling en (technische) voorzieningen kunnen in samenspraak evenwel nader worden afgestemd en ingericht.

Bedrijfshal / Warehouse
De bedrijfshal / het warehouse omvat circa 4.000 m² VVO op begane grond. De inpandige hoogte van de hallen bedraagt circa 13,5 m¹ onder de tussenspanten. Hierbij is sprake van systeembouw met een vrije overspanning, waardoor het plaatsen van stelling en dergelijke uitstekend mogelijk zal zijn. Een bedrijfsvloer met voldoende draagvermogen, overheadpoorten op maaiveldniveau en loading docks inclusief elektrische overheadpoorten.

Duurzaamheid
De bedrijfshal / het warehouse wordt vervaardigd volgens de BREAAM NL richtlijn met minimale score *** very good.

Terrein
Het verharde buitenterrein voorziet in parkeerplaatsen voor personenwagens.

Prijsstelling
De volgende huurprijzen kunnen als indicatie worden aangehouden, in overleg met de huurder nader te specificeren. Bedrijfshal/Warehouse: € 65,- Kantoor: € 125,-., Parkeerplaats (personenwagen): € 150,-. Alle bedragen zijn per m² VVO / plaats en op jaarbasis exclusief BTW.

Uitgangspunten

  • Beschikbaarheid: doelstelling is om binnen 6 maanden na ondertekening van de huurovereenkomst operationeel te kunnen zijn;
  • Huurtermijn: 10 jaar;
  • Huurbetaling: per maand telkens vooraf te voldoen;
  • Indexering: jaarlijks voor het eerst 1 jaar na huuringang op reguliere wijze; – BTW: is wel van toepassing (21%);
  • Services: door huurder zelf;
  • Opzegtermijn: tenminste 12 maanden voor einde van elke huurperiode;
  • Zekerheidsstelling: 3 maanden betalingsverplichting (huur + BTW: bankgarantie of waarborgsom);
  • Contract: standaard ROZ-contract model kantoor-/bedrijfsruimte inclusief algemene bepalingen.
 

Bijzonderheden

  • Perceelsoppervlakte bedraagt 5.300 m², met kadastrale registratie gemeente Heerlen, sectie, nummer 411;
  • Vigerende bestemming luidt ‘bedrijfsdoeleinden’ (milieucategorie 2 t/m 3)