Heuts Groep, opgericht in 2022, is een dynamische overkoepelende organisatie die een aantal dochterondernemingen onder haar vleugels heeft. Deze veelzijdige groep wordt geleid door de tweeling Brenda en Tom Heuts, afkomstig uit het schilderachtige Maastricht en beiden afgestudeerd in Commercieel Management.

Brenda en Tom Heuts hebben zijn met ondernemerschap opgegroeid en dit heeft hun zakelijke inzicht verder versterkt. Met deze solide basis in het bedrijfsleven hebben ze de Heuts Groep weten te vestigen als een speler binnen verschillende sectoren.

De Heuts Groep heeft zich in korte tijd weten te vestigen als een organisatie die bekendstaat om haar innovatie, leiderschap en betrokkenheid bij zowel haar medewerkers als de bredere gemeenschap. Hun gedrevenheid en ondernemersgeest, hebben de organisatie geholpen om uit te breiden en succesvol te opereren in diverse bedrijfstakken.

Met de inspiratie en visie van Brenda en Tom Heuts aan het roer, lijkt de toekomst van Heuts Groep veelbelovend te zijn, waarbij hun kennis in Commercieel Management een solide basis vormt voor verdere groei en succes.